STN ISO 15222: 2012 [neplatná], (63 1562), Nákladné a autobusové pneumatiky. Metóda merania relatívnej príľnavosti za mokra. Zaťaženie nových pneumatík. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 16222: 2011