STN ISO 15222: 2012 [neplatná], (63 1562), Nákladné a autobusové pneumatiky. Metóda merania relatívnej príľnavosti za mokra. Zaťaženie nových pneumatík. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 33 Cestné vozidlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 16222: 2011
Táto norma je zrušená od 1. 4. 2023
Spracovateľ: Technická komisia: TK 33 Cestné vozidlá
Keywords: normy