STN EN 932-5: 2012 (72 1185), Skúšky na stanovenie všeobecných vlastností kameniva Časť 5 Bežné skúšobné zariadenia a kalibrácia - Grünner, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 932-5: 2012