STN EN 933-1: 2012 (72 1186), Skúšky na stanovenie geometrických charakteristík kameniva Časť 1 Stanovenie zrnitosti. Sitový rozbor - Grünner, Karol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 75 Kameň a kamenivo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 933-1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 933-1 z apríla 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Karol Grünner. Technická komisia: TK 75 Kameň a kamenivo
Dátum účinnosti opravy normy: február 2013
Keywords: normy