STN EN 933-3: 2012 (72 1186), Skúšky na stanovenie geometrických charakteristík kameniva Časť 3 Stanovenie tvaru zŕn. Index plochosti - Grünner, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 933-3: 2012