STN EN 933-8: 2012 (72 1186), Skúšky na stanovenie geometrických charakteristík kameniva Časť 8 Hodnotenie jemných zŕn. Ekvivalent piesku - Grünner, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 933-8: 2012