STN EN 15050 + A1: 2012 (72 3017), Betónové prefabrikáty. Mostné dielce (Konsolidovaný text). - Naď, Ľudovít (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15050: 2007 + A1: 2012