STN EN 15050 + A1: 2012 (72 3017), Betónové prefabrikáty. Mostné dielce (Konsolidovaný text). - Naď, Ľudovít; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15050: 2007 + A1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 15050 z marca 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľudovít Naď. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy