STN EN ISO 10077-2: 2012 (730591), Tepelnotechnické vlastnosti okien, dverí a okeníc. Výpočet súčiniteľa prechodu tepla Časť 2 Numerická metóda pre rámy (ISO 10077-2: 2012) - Chmúrny, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10077-2: 2012