STN EN ISO 10077-2: 2012 (730591), Tepelnotechnické vlastnosti okien, dverí a okeníc. Výpočet súčiniteľa prechodu tepla Časť 2 Numerická metóda pre rámy (ISO 10077-2: 2012) - Chmúrny, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 58 Tepelná ochrana budov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10077-2: 2012
Táto norma nahrádza STN EN ISO 10077-2 z augusta 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Chmúrny. Technická komisia: TK 58 Tepelná ochrana budov
Dátum účinnosti opravy normy: október 2012
Norma je nahradená normou STN EN ISO 10077-2 z mája 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy