STN EN 15978: 2012 (73 0902), Trvalá udžateľnosť výstavby. Posudzovanie environmentálnych vlastnosti budov. Výpočtové metódy. - Vilčeková, Silvia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15978: 2011