STN EN 15978: 2012 (73 0902), Trvalá udžateľnosť výstavby. Posudzovanie environmentálnych vlastnosti budov. Výpočtové metódy. - Vilčeková, Silvia; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 112 Trvalá udržateľnosť výstavby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15978: 2011
Spracovateľ: Silvia Vilčeková. Technická komisia: TK 112 Trvalá udržateľnosť výstavby
Keywords: normy