STN EN 12697-26: 2012 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy pre asfaltové zmesi spracúvané za horúca Časť 26 Tuhosť - Komačka, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12698-26: 2012