STN EN 12697-26: 2012 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy pre asfaltové zmesi spracúvané za horúca Časť 26 Tuhosť - Komačka, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12698-26: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 12697-26 z apríla 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Komačka. Technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo
Norma je nahradená normou STN EN 12697-26 z marca 2020 v celom rozsahu
Keywords: normy