STN EN 806-5: 2012 (73 6670), Technické podmienky na zhotovovanie vodovodných potrubí na pitnú vodu vnútri budov Časť 5 Prevádzka a údržba - Vranayová, Zuzana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 806-5: 2012