STN EN 806-5: 2012 (73 6670), Technické podmienky na zhotovovanie vodovodných potrubí na pitnú vodu vnútri budov Časť 5 Prevádzka a údržba - Vranayová, Zuzana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 806-5: 2012
Spracovateľ: Zuzana Vranayová. Technická komisia: TK 1 Vodovody a kanalizácie
Keywords: normy