STN EN 397: 2012 (83 2144), Bezpečnostné prilby používané v priemysle. - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 397: 2012