STN EN 397: 2012 (83 2144), Bezpečnostné prilby používané v priemysle. - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 397: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 397 z novembra 1998 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Norma je nahradená normou STN EN 397 + A1 z marca 2013 v celom rozsahu
Keywords: normy