STN EN ISO 14051: 2012 (83 9051), Environmentálne manažérstvo. Nákladové účtovníctvo materiálového toku. Všeobecný rámec (ISO 14051: 2011). - Majerník, Milan, 1952- (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14051: 2011