STN EN ISO 14051: 2012 (83 9051), Environmentálne manažérstvo. Nákladové účtovníctvo materiálového toku. Všeobecný rámec (ISO 14051: 2011). - Boďová, Emília; Majerník, Milan, 1952-; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 72 Environmentálne manažérstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14051: 2011
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 14051 z apríla 2012 v celom rozsahu
Spracovateľ: Emília Boďová, Milan Majerník. Technická komisia: TK 72 Environmentálne manažérstvo
Keywords: normy