STN EN ISO 15614-1/A2: 2012 (05 0310), Stanovenie a schválenie postupov zvárania kovových materiálov. Skúška postupu zvárania Časť 1 Oblúkové a plameňové zváranie ocelí a oblúkové zváranie niklu a niklových zliatin (ISO 15614-1: 2004/Amd 2: 2012). Zmena A2 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A2 STN EN ISO 15614-1: 2005 je slovenskou verziou EN ISO 15614-1: 2004/A2: 2012