STN IEC 60381-1/Z1: 2012 (18 0110), Analógové signály pre systémy riadenia procesov Časť 1 Jednosmerné prúdové signály. Zmena 1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje HD 452.1 S1: 1984 v českom jazyku