STN IEC 60381-1/Z1: 2012 (18 0110), Analógové signály pre systémy riadenia procesov Časť 1 Jednosmerné prúdové signály. Zmena 1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 104 Riadenie priemyselných procesov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje HD 452.1 S1: 1984 v českom jazyku
Spracovateľ: Technická komisia: TK 104 Riadenie priemyselných procesov
Označenie normy sa mení na STN 18 0110-1
Keywords: normy