STN EN ISO 23125/A1: 2012 (20 0702), Obrábacie a tvárniace stroje. Bezpečnosť. Sústruhy (ISO 23125: 2010/Amd 1: 2012). Zmena A1. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A1 STN EN ISO 23125: 2011 je slovenskou verziou EN ISO 23125: 2010/A1: 2012