STN EN 50360/A1: 2012 (36 7901), Výrobková norma na preukazovanie zhody mobilných telefónov so základnými obmedzeniami z hľadiska vystavenia človeka elektromagnetickým poliam (300 MHz až 3 GHz). Zmena A1. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 34 Elektromagnetická kompatibilita (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A1 STN EN 50360: 2002 je slovenskou verziou európskej normy EN 50360: 2001/A1: 2012
Spracovateľ: Technická komisia: TK 34 Elektromagnetická kompatibilita
Keywords: normy