STN IEC 60559/Z1: 2012 (36 9304), Binárna aritmetika s pohyblivou rádovou čiarkou pre mikroprocesorové systémy. Zmena 1. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje HD 592 S1: 1991 v českom jazyku