STN EN 1999-1-3/A1: 2012 (73 1501), Eurokód 9. Navrhovanie hliníkových konštrukcií Časť 1-3 Konštrukcie náchylné na únavu. Zmena A1 - Kvočák, Vincent; Mancovičová, Nataša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A1 STN EN 1999-1-3: 2011 je slovenskou verziou európskej normy EN 1999-1-3: 2007/A1: 2011