STN EN 1999-1-3/A1: 2012 (73 1501), Eurokód 9. Navrhovanie hliníkových konštrukcií Časť 1-3 Konštrukcie náchylné na únavu. Zmena A1 - Kvočák, Vincent; Mancovičová, Nataša; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A1 STN EN 1999-1-3: 2011 je slovenskou verziou európskej normy EN 1999-1-3: 2007/A1: 2011
Spracovateľ: Vincent Kvočák, Nataša Mancovičová. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy