Didaktika pro vysokoškolské učitele : [vybrané kapitoly] - Podlahová, Libuše, 1943- (Pedagogika, 2012)
Publikácia je určená predovšet. mladým učiteľom, ktorí začínajú svoj ​​odb. vyučovať na vysok. škole a nemajú pedagogické vzdelanie