Didaktika pro vysokoškolské učitele : [vybrané kapitoly] - Podlahová, Libuše, 1943- (Praha : Grada publishing, 2012)
Publikácia je určená predovšet. mladým učiteľom, ktorí začínajú svoj ​​odb. vyučovať na vysok. škole a nemajú pedagogické vzdelanie
Slovník
Bibliografia: s. 149-152; register: s. 153-154
Keywords: vysokoškolskí učitelia; pedagogické zručnosti; didaktika; vyučovacie metódy; vysokoškolské štúdium; príručky