STN EN ISO 3040: 2012 (01 3135), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Kótovanie a tolerovanie. Kúžele (ISO 3040: 2009). - Bronček, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3040: 2012