STN EN ISO 3040: 2012 (01 3135), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Kótovanie a tolerovanie. Kúžele (ISO 3040: 2009). - Bronček, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3040: 2012
Táto norma nahrádza STN ISO 3040 z marca 1995 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Bronček. Technická komisia: TK 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov
Keywords: normy