STN EN ISO 10893-5: 2012 (01 5061), Nedeštruktívne skúšanie oceľových rúr Časť 5 Skúšanie bezšvových a zváraných oceľových rúr z feromagnetických ocelí magnetickou práškovou metódou na zisťovanie povrchových necelistvostí (ISO 10893-5: 2011) - Košáryová, Elena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10893-5: 2011