STN EN ISO 10893-5: 2012 (01 5061), Nedeštruktívne skúšanie oceľových rúr Časť 5 Skúšanie bezšvových a zváraných oceľových rúr z feromagnetických ocelí magnetickou práškovou metódou na zisťovanie povrchových necelistvostí (ISO 10893-5: 2011) - Košáryová, Elena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Nedeštruktívne skúšky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10893-5: 2011
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN ISO 10893-5 z októbra 2011, ktorá od 1. 10. 2011 nahradila STN EN 10246-12 a STN EN 10246-18 z augusta 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Elena Košáryová. Technická komisia: TK 45 Nedeštruktívne skúšky
Keywords: normy