STN EN ISO 10893-11: 2012 (01 5061), Nedeštruktívne skúšanie oceľových rúr Časť 11 Automatizované ultrazvukové skúšanie zváraných oceľových rúr na zisťovanie pozdĺýnych a/alebo priečnych necelistvostí (ISO 10893-11: 2011) - Košáryová, Elena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10893-11: 2011