STN EN ISO 10893-11: 2012 (01 5061), Nedeštruktívne skúšanie oceľových rúr Časť 11 Automatizované ultrazvukové skúšanie zváraných oceľových rúr na zisťovanie pozdĺýnych a/alebo priečnych necelistvostí (ISO 10893-11: 2011) - Košáryová, Elena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10893-11: 2011
Táto norma nahrádza STN EN ISO 10893-11 z októbra 2011, ktorá od 1. 10. 2011 nahradila STN EN 10246-8 z októbra 2002 a STN EN 10246-9 z apríla 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Elena Košáryová. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy