STN EN ISO 10893-12: 2012 (01 5061), Nedeštruktívne skúšanie oceľových rúr Časť 12 Automatické skúšanie hrúbky ultrazvukom po celom obvode bezšvových a zváraných oceľových rúr (okrem zváraných pod tavivom) (ISO 10893-12: 2011) - Košáryová, Elena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10893-12: 2011