STN EN ISO 10893-12: 2012 (01 5061), Nedeštruktívne skúšanie oceľových rúr Časť 12 Automatické skúšanie hrúbky ultrazvukom po celom obvode bezšvových a zváraných oceľových rúr (okrem zváraných pod tavivom) (ISO 10893-12: 2011) - Košáryová, Elena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Nedeštruktívne skúšky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10893-12: 2011
Táto norma nahrádza STN EN ISO 10893-12 z októbra 2011, ktorá od 1. 10. 2011 nahradila STN EN 10246-13 z apríla 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Elena Košáryová. Technická komisia: TK 45 Nedeštruktívne skúšky
Keywords: normy