STN EN ISO/IEC 17020: 2012 (01 5260), Posudzovanie zhody. Požiadavky na činnosť rôznych typov orgánov vykonávajúcich inšpekciu (ISO/IEC 17020: 2012). - Czocherová; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 107 Posudzovanie zhody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO/IEC 17020: 2012
Táto norma nahrádza STN EN ISO/IEC 17020 z júla 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Czocherová. Technická komisia: TK 107 Posudzovanie zhody
Keywords: normy