STN EN ISO 898-2: 2012 (02 1005), Mechanické vlastnosti spojovacích súčiastok z uhlíkovej a legovanej ocele Časť 2 Matice so stanovenými pevnostnými triedami. Základný závit a závit s jemným stúpaním (ISO 898-2: 2012) (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 898-2: 2012