STN EN 126: 2012 (06 1020), Viacfunkčné ovládacie zariadenia pre spotrebiče na plynné palivá. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 126: 2012