STN EN 126: 2012 (06 1020), Viacfunkčné ovládacie zariadenia pre spotrebiče na plynné palivá. - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo. Spotrebiče na horľavé plyny (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 126: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 126 z novembra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo. Spotrebiče na horľavé plyny
Keywords: normy