STN EN 13951: 2012 (11 7510), Čerpadlá na kvapaliny. Požiadavky na bezpečnosť. Potravinárske zariadenia. Konštrukčné predpisy na zaistenie hygienického používania. - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 57 Čerpadlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13951: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 13951 + A1 z januára 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 57 Čerpadlá
Keywords: normy