STN EN 12266-2: 2012 (13 3003), Priemyselné armatúry. Skúšanie armatúr Časť 2 Skúšky, skúšobné postupy a akceptačné kritériá. Dodatočné požiadavky - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12266-2: 2012