STN EN 12266-2: 2012 (13 3003), Priemyselné armatúry. Skúšanie armatúr Časť 2 Skúšky, skúšobné postupy a akceptačné kritériá. Dodatočné požiadavky - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Tlakové nádoby a kotly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12266-2: 2012
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 12266-2 z mája 2012 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 68 Tlakové nádoby a kotly
Keywords: normy