STN EN 378-3 + A1: 2012 (14 0647), Chladiace zariadenia a tepelné čerpadlá. Požiadavky na bezpečnosť a ochranu životného prostredia Časť 3 Miesto inštalácie a ochrana personálu (Konsolidovaný text) - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 378-3: 2008 + A1: 2012