STN EN 378-3 + A1: 2012 (14 0647), Chladiace zariadenia a tepelné čerpadlá. Požiadavky na bezpečnosť a ochranu životného prostredia Časť 3 Miesto inštalácie a ochrana personálu (Konsolidovaný text) - Sulík, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 81 Chladiace zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 378-3: 2008 + A1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 378-3 z júla 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Sulík. Technická komisia: TK 81 Chladiace zariadenia
Norma je nahradená normou STN EN 378-3 z apríla 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy