TNI CEN/TR 15760: 2012 (25 8513), Technická normalizačná informácia. Merače tepla. Zoznam dokumentujúci vzťah medzi smernicou 2004/22/ES (MID) a súborom EN 1434: 2007. - Halaj, Martin (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto technická normalizačná informácia obsahuje slovenskú verziu CEN/TR 15760: 2010