TNI CEN/TR 15760: 2012 (25 8513), Technická normalizačná informácia. Merače tepla. Zoznam dokumentujúci vzťah medzi smernicou 2004/22/ES (MID) a súborom EN 1434: 2007. - Halaj, Martin; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 110 Metrológia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto technická normalizačná informácia obsahuje slovenskú verziu CEN/TR 15760: 2010
Spracovateľ: Martin Halaj. Technická komisia: TK 110 Metrológia
Keywords: normy