STN EN 1459 + A3: 2012 (26 8804), Bezpečnosť motorových vozíkov. Vozíky s vlastným pohonom a výložníkovým zdvíhacim zariadením (Konsolidovaný text). - Volčko, Vladimír; Vočko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a motorové vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1459: 1998 + A3: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 1459 + A2 z novembra 2010 v celom rozsahu. STN EN 1459 + A2 z novembra 2010 sa môže súbežne s touto normou používať do 31. 1. 2013
Spracovateľ: Vladimír Volčko, Jaroslav Vočko. Technická komisia: TK 23 Zemné a stavebné stroje a motorové vozíky
Norma je nahradená normou STN EN 1459-1 z decembra 2018 v celom rozsahu
Keywords: normy